CLASSIC CHICKEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Classic Chicken. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 22:04 Heerlijk en vers eten!
10 apr 2024 om 11:48 & het was niet lekker, oud frituurvet,, bah.#nooitmeer
9 apr 2024 om 23:17 Ik had de verkeerde eten gekregen. Patat was helemaal gevallen in het zakje. De bestelling kwam mega laat. De bezorger is echt onbeleefd. Hij ging gelijk weg nadat hij het geld aannam, zonder dat ik wisselgeld kreeg.
28 mrt 2024 om 21:02 Top
23 mrt 2024 om 20:16 Lekkere burgers het eten was lekker warm en friet ook lekker ook warm eten is altijd goed hier bestel hier vaker. Bezorger was ook heel vriendelijk. Ik blijf hier vaker bestellen !
23 mrt 2024 om 5:40 Wat een heerlijke friet!! Ook waren de burgers erg lekker. Zeker een aanrader
21 mrt 2024 om 21:29 Eten was erg smakelijk, bezorger was ook erg vriendelijk. Raad het zeer zeker aan
21 mrt 2024 om 6:37 Kipburgers zijn zo lekker!!
19 mrt 2024 om 20:55 Bijna nooit slechte ervaringmen mee, altijd lekker!
17 mrt 2024 om 19:32 Het eten was lekker ook lekker warm. Bezorger was perfect op tijd en was binnen de aangegeven tijd gekomen. Bezorger was heel vriendelijk. Burgers en de hotwings waren heel erg lekker. Ik blijf hier zeker vaker bestellen.
11 mrt 2024 om 5:05 Ik vond het super lekker, we hebben samen met het gezin genoten. Het eten was warm de bezorging was sneller dan aangegeven op de app.
10 mrt 2024 om 22:31 Het eten was lekker warm toen het aankwam. Ook waren ze op tijd met bezorgen. Heerlijke burgers, zeker een aanrader !!